Loading Evenimente
  • This eveniment has passed.

7 iunie 2017, orele 19:00 – 21:00

Eveniment cu intrare liberă

Ştiai că, indiferent dacă lucrezi sau nu conştient la asta, ai deja un brand personal? Ştiai că oamenii care au un brand personal puternic au acces la mai multe oportunităţi, câştigă mai mult şi se simt, în general, mai împliniţi?

Vino la „10 idei pentru un brand personal puternic”, să descoperi ce înseamnă un brand personal puternic şi ce poţi face chiar de mâine pentru a-ţi întări brand-ul personal.

AncaColaj1

 

Evenimentul este pentru tine dacă:

  • Eşti la început de carieră şi vrei să te promovezi în rândul potenţialilor angajatori
  • Lucrezi în mediul corporate de puţin timp sau eşti în middle management şi îţi doreşti să te faci remarcat şi să fii promovat
  • Eşti antreprenor, iar un brand personal puternic te poate ajuta să-ţi promovezi afacerea
  • Vrei să afli mai multe despre cum te poţi promova în domeniul în care activezi deja, pentru a obţine mai mulţi clienţi sau pentru a deveni mai cunoscut în comunitatea de business

La eveniment vom discuta despre:

  • Esenta unui brand personal de succes
  • Beneficiile unui brand personal puternic
  • Ce poti face chiar de maine pentru brand-ul tau personal
  • Studii de caz si exemple din Romania si din afara

Branding-ul personal nu mai este rezervat doar persoanelor publice sau profesioniştilor din top management. Astăzi, un brand personal puternic este o necesitate pentru oricine îşi doreşte să fie găsit, apreciat şi recompensat pentru lucrurile pe care le face foarte bine.

Despre trainer:

anca-banita

Anca Baniţă este comunicator de mai bine de 10 ani, cu experienţă în agenţii de PR (The Practice) sau în corporaţii (Heineken). Momentan, este de 2 ani PR Manager la SELFTRUST Academy, unde gestionează partea de comunicare şi organizare de evenimente a companiei.

Este unul dintre iniţiatorii şi manager de comunicare pentru „Let`s Do It, România!”, cea mai mare mişcare socială din România, care a mobilizat peste 1.400.000 de români pentru a face curăţenie în toată ţară, într-o singură zi, în cele 5 ediţii de până acum. Anca este trainer certificat si sustine cursuri in domenii ca Branding Personal sau Comunicare si planteaza seminte de schimbare sociala prin training-ul „Be a Doer!”, ce are la baza povestea “Let`s Do It, Romania!”.

Un cautator constant de inspiratie si dezvoltare, Anca scrie despre evolutie personala pe blogul sau ancabanita.com

Unde:   CREDO EVENTS HALL – Salon ATRIO

Adresa: Str. Sergent Nastase Pamfil, nr. 42, sector 2, Bucuresti

Cum se ajunge: Acces de pe Sos. Stefan Cel Mare – se intra in dreapta pe Strada Vasile Lascar – cand intalnesti Restaurantul Templul Soarelui, faci dreapta si la 100 m in fata intalnesti Credo Events Hall)

Mijloace de transport: Metrou – Statia Stefan Cel Mare, RATB – Tramvai 1, 46, 5, Autobuz 135, 330, 335 sau masina personala.

Înscrie-te acum alături de cei dragi!

Completeaza formularul alaturat pentru inscriere.