EVENIMENTUL ÎNCEPE ÎN:

ADD TO CALENDAR

EDITIA A V- A

Vezi cum a fost pe 1 octombrie 2016

Who's King in Public SpeaKING? este un eveniment - concurs de Public Speaking, cu un concept unic în România
și primul eveniment de acest gen, construit pe sistemul "Vocea României".
Vino în public și votează-ți favoritul!

ETAPA I

In prima rundă, cei 14 concurenți vor susține câte un speech de 4 minute pe o temă la alegere, în care vorbitorul are experiență. Vor căuta să te surprindă, să-ți aducă povești pe care nu le-ai mai auzit și informații utile, să te captiveze și să te facă să îi ții minte. Vei hotărî, alături de trainerii SELFTRUST Academy și de juriu, cine sunt cei 8 participanți care își continuă drumul spre Marele Premiu.

ETAPA II

Cea de-a doua probă va testa spontaneitatea și creativitatea: cei mai votați 8 concurenți se vor întrece doi câte doi și vor susține speech-uri spontane, pe teme pe care le vor extrage pe loc. Așa că, gândește-te: pe ce subiect ți-ar plăcea să auzi un discurs?

ETAPA III

Cei mai buni 4 concurenți votați de tine, alături de juriu și de trainerii SELFTRUST Academy, vor ajunge în Marea Finală, care le va pune la încercare toate abilitățile de care are nevoie un speaker de top. Această ultimă probă este un mix între cele 2 runde anterioare: provocarea celor 4 fantastici va fi de a susține un speech spontan, pe tema stabilită înainte de concurs, folosind două cuvinte pe care le vor alege pe loc. Așadar, în final, tu ce fel de speaker preferi? Unul amuzant și plin de emoție, sau unul structurat și serios? Un discurs cu poveste sau unul cu fapte clare? Votează-l pe cel care te-a cucerit și ajută-l să caștige trofeul și titlul de CEL MAI BUN SPEAKER.

Speakerii "Who's King in Public Speaking?"

Ionut Ilie

Customer Development Director at Unilever South Central Europe, Unilever

Stelian Bogza

Co-fondator, BenefitOnline.ro

Simona Lautaru

HR Manager, Vola.ro

Madalina Ion

Studenta, Facultatea de Drept - Universitatea București

Andreea Chivu Popescu

Business Developer, Happy Tour

Elisabeta Calmuschi

Trainer, Wipro

Tema discurs Runda 1:
"Ascultare activa"
Elisa Calmuschi este trainer in cadrul HP Inc. Romania, pe langa rolul de Account Operations Manager. Considera ca cea mai mare realizare este faptul ca a identificat ceea ce isi doreste sa faca in viata (trainer). In momentul de fata conduce Comunitatea de Training din cadrul companiei.
Este pasionata de teatru, calatorii, fotografie, pictura si tenis.

Ana Hermineanu

Deal Specialist, Oracle

Tema discurs Runda 1:
"Cum am reusit sa vorbesc despre nimic?" 

Ana Hermineanu lucreaza de la 18 ani cu francezi, in varii domenii : actorie, telecomunicatii si, in prezent, financiar. Este multumita de evolutia sa in relationarea cu oamenii din medii diferite, reusind intotdeauna sa se integreze in cadrul echipelor si sa devina un membru de referinta atat pentru colegi, cat si pentru clienti.

De la fiecare persoana cu care a interactionat a invatat cate ceva ce aplica in viata de zi cu zi, lasand, de fiecare data, amprenta veseliei in fiecare actiune-n care se implica.
In prezent jongleaza printre activitati ca : master-ul, cariera in cadrul companiei Oracle, actoria si activitati culturale.
Este inspirata sa invete, sa iubeasca si sa zambeasca in fiecare zi, incercand sa bucure oamenii cu care i se incruciseaza drumurile.

Andreea Nicolae

Customer Development Manager, Colgate-Palmolive

Bilyana Valova

CD Ops & Category Mgmt. Manager, Unilever

Iulia Lascău

Managing Partner, Euroglobal Audit & Advisory

Carmen Albăstroiu

Sales Development Manager, NN Asigurări de Viață

Cristian Coman

Senior Audit Manager, Flanco România

Membrii juriului "Who's King in Public Speaking?"

Claudia Stroescu

Business Developer, Air France KLM România

Adrian Sita

General Manager, Gentlab și Brain Concert

Magda Albu

Fondator, Almaj & Albu S.C.P.A.

Andrei Vulpescu

Andrei Vulpescu

Owner vulpescu.eu

Rodica Nicolae

Owner & Redactor-sef, Manager Express

Mirela Vasadi

Realizator emisiunea “Arta fericirii”

Trainerii SELFTRUST Academy

Alin Comșa

Alin Comșa

Co-fondator & Trainer SELFTRUST Academy

Alin Comșa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă și managementul echipelor.
Are o experiență de aproape 20 de ani de management în piața financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor.
De-a lungul timpului, Alin a dezvoltat o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Vânzări Directe, Managementul echipelor de vânzări, Inteligență emoțională, Time Management, Motivare, Charisma, Train the trainers, Public speaking, etc.
În timpul liber, Alin Comșa susține cursuri de istoria culturii și dezvoltare prin artă pentru cei mici.
Andrei Dunuță

Andrei Dunuță

Co-fondator & Trainer SELFTRUST Academy

Lucrează în vânzări de mai bine de 7 ani, cu rezultate deosebite în domeniu: a reușit să construiască cele mai performante echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două din cele mai importante bănci din România: Citibank și Raiffeisen Bank.
A fondat SELFTRUST Academy cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulțime de abilități, de la public speaking la time management, de la comunicare și influențare sau leadership și, cel mai important, de încrederea pe care să o transmită clienților.
Citește constant despre productivitate, leadership și motivație și își oferă cu drag timpul pentru studenții interesați de dezvoltare personală.
Adrian George Popescu

Adrian George Popescu

Trainer SELFTRUST Academy

Este compozitor și are o experiență vastă în operă. A cântat pe scene din întreaga lume, de la București la America Latină, din Spania și până în SUA. Este creatorul coloanei sonore a piesei „Pescărușul” care se joacă la teatrul Bulandra.

La SELFTRUST Academy, Adrian are în grijă, pe de-o parte, de vocile cursanților și susține cursuri de dicție. De asemenea, Adrian susține cursuri despre limbajul non-verbal și încrederea în sine și îi ajută pe cursanți să se vadă pe interior și să conecteze interiorul cu exteriorul.

SELFTRUST Academy înseamnă învăţare neconvenţională şi creativă, care îmbină elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzică, literatură, pictură. Oferim o experienţă personală unică prin: INEDIT, RELAXARE, INSPIRAŢIE, UN TOUCH DE CULTURĂ, ATMOSFERA PRIETENOASĂ şi EXPERTIZĂ. Valorile care ne ghidează la SELFTRUST Academy sunt Încrederea, Oamenii și Evoluția.
La SELFTRUST Academy veți găsi cursuri corporate, cu tehnici inovative de predare, pliate și adaptate  nevoilor de dezvoltare a angajaților, cursuri open, tematice, care oferă experiențe noi și memorabile prin învățare creativă și neconvențională în diverse laturi ale business-ului, dar și evenimente inspiraționale, cu învățare practică, dedicate publicului larg. 
Suntem creatorii unor evenimente cu concept unic în România, așa cum este primul concurs de public speaking din țară – „Who’s King in Public Speaking?”.
Până acum, începând cu anul 2015, am organizat peste 100 de cursuri open și peste 5000 de cursanți ne-au trecut pragul. Află mai multe despre cursurile noastre aici.

În domeniul corporate, SELFTRUST Academy lucrează cu companii precum Unilever, Estee Lauder, HP, Oracle, Scandia, Flanco, Băneasa Shopping City, case de avocatură celebre.

5 motive pentru a participa la Who's King in Public SpeaKING?INSPIRAȚIE & MOTIVAȚIE

Vei asista la creșterea spectaculoasă a unor lideri autentici, care te vor inspira să-ți depășesti limitele și să devii mai încrezător în propriile forțe, dar și să-ți îmbunătățești abilitățile de vorbire în publicINFORMAȚIE DE CALITATE

Vei asista la speeech-uri pe teme din domenii diverse, cu informații utile care îți vor completa cultura generală și te vor susține în viața personală și profesionalăENTERTAINMENT

Vei petrece 4 ore de weekend altfel și vei asista la un show unic în România! Spectacolul va fi asigurat de concurenții care se vor duela pentru marele premiu – Trofeul “Who`s King in Public Speaking?”, iar cel care va decide câștigătorul vei fi chiar tu!NETWORKING

Vei cunoaste alți profesioniști din domenii diverse, interesați, ca și tine, de dezvoltare personală. Printre participanți se numără antreprenori, manageri, oameni de marketing și media, directori de resurse umane, directori de vănzări.TEAMBUILDING

Ia-ți colegii și prietenii și vino la un eveniment distractiv, să decideți împreună cine merge mai departe spre Marele Trofeu!

AGENDA EVENIMENT

  • 5 noiembrie 2016
    10:00 - 15:00

  • Radisson Blu Hotel
    Calea Victoriei 63-81, București

  • 96 locuri disponibile
    Rezerva acum un loc!

Multumim sponsorilor și partenerilor noștri pentru suport și implicare!

Partener principal:

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/af_logo-1-274x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/2000px-KLM_logo50px-86x50.png

Official Tech Partner:

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/knolyx-logo-142x50.png

Connectivity Partner:

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/03/Telekom_Logo_2013.svg_-e1458146718510-102x50.png

Parteneri:

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/Dove-Logo-PNG-03960-e1458125895984-89x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/Proactive-logo-2-66x50.jpg
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/Angelli-30px-129x35.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/logoBluParty-37x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/logo-camera-luminoasa-50x50.jpg
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/edelw-logo-slogan-blk-77x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/xtb-133x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/tipo-copy-Copy-e1464793363951-168x50.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/Yves_Rocher_logo-e1475269174447-84x35.png

Official Law Partner:

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/logo-almaj-si-albu-e1474643382865-250x50.gif

Parteneri media

http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/03/MAGIC-FM-ULTIMA-VARIANTA-PT-FUNDAL-ALB-FARA-FRECVENTA-e1458697329374-37x30.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/03/Rock-fm-It-Rocks-pentru-fundal-ALB-01-e1458697377667-60x30.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/03/logo_cariere-e1458697491351-115x30.png
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/EVA-RO-e1477746058439-68x30.jpg
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/03/Logo_Elevate-e1458697420949-109x30.jpg
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2016/09/smark_logo-e1474982778896-81x30.png
Valabila in perioada 25 octombrie - 4 noiembrie 2016

OFERTA PROGRESIVA ZILNICA

Oferta Progresiva 26 - 31 octombrie
70 - 95 lei
Valabila in perioada 26 - 31 octombrie 2016
1 Loc Standard
Cadouri din partea partenerilor nostri Dove, Air France, Knolyx, Edelweiss Center, Camera Luminoasa
Welcome Drink & Coffee-Breaks
Oferta Progresiva 1-4 noiembrie
100 - 115 lei
Valabila in perioada 1 - 4 noiembrie 2016
1 Loc Standard
Cadouri din partea partenerilor nostri Dove, Air France, Knolyx, Edelweiss Center, Camera Luminoasa
Welcome Drink & Coffee-Breaks

REZERVĂ UN LOC LA EVENIMENT

Formular de inregistrare online

TESTIMONIALE
Iata ce au spus participantii de la evenimentele anterioare

“Deschizator de drumuri. Astfel de eveniment te ajuta sa cunosti oameni si povesti care te inspira sa vrei sa stii cine esti si sa fii tu fara sa-ti fie teama ca lumea o sa te judece. Multumesc pentru aceasta experienta frumoasa. ”

Marilena Iordache
Marilena Iordache
Manager Proiect IT, HP Romania

“Distractiv si educativ. Este o metoda frumoasa de a evolua.”

Cristina Roman – Vola.ro,
Cristina Roman – Vola.ro,
Business Development Manager, Vola.ro

“Un eveniment indraznet care ajuta oamenii sa isi depaseasca limitele.”

Vlad Taropa
Vlad Taropa
CSR, Regus Romania

“Un eveniment care iti arata simplu, succinct si interactiv, avantajele, abilitatile de comunicare, de expunere intr-o maniera foarte convingatoare, cu beneficii reale pentru dezvoltare personala.”

Elena Dogantekin
Elena Dogantekin
LD Country Manager, Unilever

“Este un eveniment pentru care imi pot rezerva orice zi si la care mergi pentru emotie, simtire si pentru un strop in plus de fericire. Va recomand pentru ca nu tineti discursuri… ci sunteti un tratament pentru suflet.”

Andreea Alexe
Andreea Alexe
Director economic, Restaurant Riviera

“Un moment memorabil in istoria public speaking-ului romanesc care revolutioneaza ideea de public speaking.”

Mariana Matau
Mariana Matau
Account Manager, Asociatia AKCEES

“Este o dovada clara ca evenimentele SELFTRUST Academy creeaza povesti frumoase, emotii si experiente de viata. Este dovada clara ca oricine POATE! Important este doar sa isi propuna sau, de ce nu, sa fie “impins” SA FACA! Cei ce vin la cursurile SELFTRUST Academy nu au alta varianta decat sa se transforme si sa evolueze.”

Ioana Bosinceanu
Ioana Bosinceanu
Reservation & Revenue Manager, Caro Hotel Bucharest

“Exceptional. Minunat concurs, oameni minunati. Sunteti Kings!”

Nicolae Abagiu
Nicolae Abagiu
IT Developer, Module Works

“Memorabil si util in jobul meu.”

Monica Frumosu
Monica Frumosu
Manager, Unilever

„Un eveniment extrem de reusit care inspira, motiveaza, este o sursa foarte buna de informatii, invatare si dezvoltare. Va recomand pentru profesionalism, rezultate si creativitate.”

Oana Constantinescu
Oana Constantinescu
Manager conturi clienti, UPC Romania

„Un exemplu extraordinar pentru cei care nu au avut inca ocazia sa vorbeasca in public. Pe mine m-ati convins!”

Ana Jitarita
Ana Jitarita
Communication Manager, Rogalski-Damaschin PR

“Experienţă şi umanitate.”

Nicolae Ciobotaru
Nicolae Ciobotaru
Unit Manager, NN Asigurări
http://selftrustacademy.ro/whosking/wp-content/uploads/2015/10/22-439x273.png

INFO EVENIMENT

-  RADISSON BLU Hotel
    Calea Victoriei 63-81, București
-  5 noiembrie 2016
-  Orele: 10:00 - 15:00

CONTACTATI-NE

E-mail: sta@selftrustacademy.ro
Web: www.selftrustacademy.ro

Contacteaza-ne pentru detalii despre eveniment

*Note: Your email address will be kept secret and not be published