Loading Evenimente

Despre curs

Tocmai ai intrat în lift şi, după tine, urcă şi un potenţial client cu care de mult îţi doreai să intri în legătură. Sau directorul de HR cu care ţi-ai fi dorit să vorbeşti pentru jobul mult visat. Sau un investitor care poate să-ţi ducă afacerea la un alt nivel.

Ai aproximativ 60 de secunde la dispoziţie ca să spui ceva interesant, memorabil, care să-l convingă că merită să stea de vorbă cu tine. Este o şansă unică, extraordinară, de a te afla „captiv” alături de cineva care îţi poate influenţa viitorul.

Cum ar fi să ai déjà pregătit un speech de 60 de secunde care să te pună în valoare şi care să vorbească despre tine şi despre ce ai tu de oferit? Cum ar fi să reuşeşti să impresionezi pe cineva în 60 de secunde, iar asta să-ţi „cumpere” o întâlnire cu o persoană cheie pentru tine?

Te invităm la Elevator Speech, un workshop în care vei învăța tehnica de a crea un speech scurt, memorabil, despre proiectul, ideea sau afacerea ta. Acest speech poate fi folosit atât în lift, dar şi în situaţii în care vrei să vinzi o idée către managerul tău, să povesteşti oamenilor despre o iniţiativă pe care o promovezi sau chiar despre ocupaţia ta, la un eveniment de networking.

Cursul este pentru tine dacă

  • Eşti la început de drum profesional şi vrei să te prezinți intr-un mod relevant și de impact
  • Eşti antreprenor şi vrei să înveţi cum poţi crea un speech de impact pentru a-ţi promova afacerea
  • Eşti într-o poziţie de conducere şi doreşti să ai o prezentare scurtă și de impact pentru orice oportunitatea ar apărea
  • Vrei să avansezi mai ușor în carieră și să înveți cum să-ți vinzi ideile

De ce să vii la curs

  • Vei învăța să realizezi un speech captivant, care evidenţieze elementele cheie despre tine, despre ideea sau afacerea ta
  • Vei crea speech-uri adaptate pentru diversele situaţii în care trebuie să ştii să te vinzi
  • Vei învăța tips and tricks pentru a transforma orice prezentare într-una de care oamenii să-şi aducă aminte
  • Vei capăta încrederea că poţi să valorifici orice oportunitate care va apărea

Investiția este de 400 RON, care include cursul și pauzele de cafea.

Înscrie-te la curs!