+5.000 de cursanţi SELFTRUST Academy
| +25 de companii ne-au ales
| +100 de cursuri open livrate

SELFTRUST Academy înseamnă învăţare neconvenţională şi creativă, care îmbină elementele de training cu elemente din domenii variate precum teatru, muzică, literatură, pictură.

Oferim o experienţă personală unică prin: INEDIT, RELAXARE, INSPIRAŢIE, UN TOUCH DE CULTURĂ, ATMOSFERA PRIETENOASĂ şi EXPERTIZĂ.

Valorile care ne ghidează la SELFTRUST Academy sunt Încrederea, Oamenii și Evoluția.

Despre noi

La SELFTRUST Academy veți găsi cursuri corporate, cu tehnici inovative de predare, pliate și adaptate  nevoilor de dezvoltare a angajaților, cursuri open, tematice, care oferă experiențe noi și memorabile prin învățare creativă și neconvențională în diverse laturi ale business-ului, dar și evenimente inspiraționale, cu învățare practică, dedicate publicului larg.

Suntem creatorii unor evenimente cu concept unic în România, așa cum este primul concurs de public speaking din țară – „Who’s King in Public Speaking?”.

Ce ne face diferiți

Folosim învățarea experențială. La cursurile noastre, învățarea se bazează pe experiența proprie a fiecărui cursant în parte.

Participanții noștri reușesc să se dezvolte și să deprindă abilități încercând, observând cum funcționează ceea ce învață la curs în mod direct, ceea ce îi ajută să evolueze rapid și vizibil.

Folosim metode unice de training, așa cum este filmarea încrucișată, când cursanții sunt filmați simultan de 2 camere, pentru a vedea în timp real reacția publicului la discurs.

Fiecare cursant primește feedback personalizat de la traineri, în funcție de personalitate și stil.

Competențele noastre

Public Speaking
Leadership
Teambuliding
Time Management

Până acum, începând cu anul 2015, am organizat peste 100 de cursuri open și peste 5000 de cursanți ne-au trecut pragul. Află mai multe despre cursurile noastre aici.

În domeniul corporate, SELFTRUST Academy lucrează cu companii precum Unilever, Estee Lauder, HP, Oracle, Scandia, Flanco, Băneasa Shopping City, case de avocatură celebre.

SELFTRUST Academy este o prezență constantă în media, cu apariții la Magic FM, Realitatea TV, Antena 1, TVR1, Money, Adevărul Live, Digi24, dar și în publicații precum Ziarul Financiar, Cariere, Business Review, Forbes, Biz, Wall-Street.ro, Business24, Femeia, Psychologies, „Ce se întâmplă, doctore?”, IQads, Evz.ro.