+5.000 de cursanţi SELFTRUST Academy
| +25 de companii ne-au ales
| +100 de cursuri open livrate

Alin Comșa
Alin Comșaco-fondator SELFTRUST Academy
Alin Comșa

Alin Comșa este trainer de peste 15 ani, fiind implicat în proiecte ce țin de dezvoltare personală, relaționare eficientă și managementul echipelor.

Are o experiență de aproape 20 de ani de management în piața financiar-bancară, unde a avut rezultate impresionante în domeniul vânzărilor.

De-a lungul timpului, Alin a dezvoltat o serie de cursuri cu diferite teme: Leadership, Coaching, NLP, Sisteme de convingere, Vânzări Directe, Managementul echipelor de vânzări, Inteligență emoțională, Time Management, Motivare, Charisma, Train the trainers, Public speaking, etc.

În timpul liber, Alin Comșa susține cursuri de istoria culturii și dezvoltare prin artă pentru cei mici.

Andrei Dunuță
Andrei Dunuțăco-fondator SELFTRUST Academy
Andrei Dunuță

Lucrează în vânzări de mai bine de 7 ani, cu rezultate deosebite în domeniu: a reușit să construiască cele mai performante echipe în cadrul departamentelor de vânzări directe în două din cele mai importante bănci din România: Citibank și Raiffeisen Bank.

A fondat SELFTRUST Academy cu gândul că un bun vânzător are nevoie de o mulțime de abilități, de la public speaking la time management, de la comunicare și influențare sau leadership și, cel mai important, de încrederea pe care să o transmită clienților.

Citește constant despre productivitate, leadership și motivație și își oferă cu drag timpul pentru studenții interesați de dezvoltare personală.

Anca Baniță
Anca Banițătrainer SELFTRUST Academy
Anca Baniță

Este comunicator de mai bine de 7 ani, cu experiență în agenții de PR (The Practice) sau în corporații (Heineken). Momentan, este de aproape 2 ani PR Manager la SELFTRUST Academy, unde gestionează partea de comunicare și organizare de evenimente a companiei.

Este unul dintre inițiatorii și manager de comunicare pentru „Let`s Do It, România!”, cea mai mare mișcare socială din România, care a mobilizat peste 1.100.000 de români pentru a face curățenie în toată țara, într-o singură zi, în cele 4 ediții de până acum.

Anca a devenit trainer certificat în 2008 și susține cursuri în domenii ca Branding Personal, Comunicare și Cum construiești o campanie socială (inspirat de povestea „Let`s Do It, România!”).

Are o pasiune pentru dezvoltare personală și spiritualitate și investește constant în cursuri care o ajută să se cunoască mai bine pe sine, dar și pe ceilalți.

Adrian George Popescu
Adrian George Popescutrainer SELFTRUST Academy
Adrian George Popescu

Este compozitor și are o experiență vastă în operă. A cântat pe scene din întreaga lume, de la București la America Latină, din Spania și până în SUA. Este creatorul coloanei sonore a piesei „Pescărușul” care se joacă la teatrul Bulandra.

La SELFTRUST Academy, Adrian are în grijă, pe de-o parte, de vocile cursanților și susține cursuri de dicție. De asemenea, Adrian susține cursuri despre limbajul non-verbal și încrederea în sine și îi ajută pe cursanți să se vadă pe interior și să conecteze interiorul cu exteriorul.

Alina Dunuță
Alina Dunuță Customer Trust Manager SELFTRUST Academy
Alina Dunuță

Lucrează în vânzări de mai bine de 6 ani, cu experiență în bănci renumite precum Citibank (locul I pe țară la Telesales), Raiffeisen Bank (Locul I în vânzări directe), Banca Română de Credite și Investiții, unde a reușit de fiecare dată să contribuie la creșterea masivă a portofoliului acestora.

Crede cu tărie ca oamenii urăsc să li se vândă, dar că, în egală măsură, vînzările fac parte din viața fiecăruia dintre noi. Important este prin ce modalitate ajungi la sufletul si emoțiile acestora. A practicat handbal timp de 10 ani, sport care a învățat-o să lupte întotdeauna pentru performanță, iar în timpul liber citește și învață despre oameni.

La SELFTRUST Academy, Alina se ocupă de relația cu mediul corporate și dezvoltă proiecte dedicate profesioniștilor în resurse umane.

Adrian Asoltanie
Adrian Asoltanie
Adrian Asoltanie

Adrian este antreprenor de peste 15 ani cu o experienta in vanzari de peste 22 de ani. Pentru Adrian antreprenoriatul reprezinta cel mai puternic motor al dezvoltarii personale si al evolutiei sociale. Misiunea de a rezolva problemele celor din jurul tau este o cauza care merita tot efortul si aprecierea. Antreprenorul este cel care iubeste libertatea, creativitatea, riscul si munca. El merita pe deplin beneficiile care vin din pasiunea sa.

Dupa ce a invatat in cel mai dur mod lectile crizei din 2009-2010 la nivel personal si de business, Adrian a inteles cat de importanta este educatia financiara. Astfel s-a nascut misiunea personala de a-i ajuta pe ceilalti sa nu faca propriile-i greseli. Prin produse si evenimente pentru adulti si copii, Adrian promoveaza echilibrul si linistea pe care cunoasterea, prosperitatea si generozitatea le pot oferi. Educatia financiara reprezinta un element esential al dezvoltarii personale, un ingredient vital al succesului in viata personala si in cariera.

Adrian e preocupat in special de educatia financiara in cuplu si pentru copii, un domeniu deseori ignorat de scoala si societate, dar cu efecte majore in viata fiecaruia.

Mesajul care il descrie cel mai bine este:

„Inainte sa vorbesti, asculta. Inainte sa scrii, gandeste. Inainte sa cheltuiesi, castiga. Inainte sa abandonezi, incearca. Inainte sa ceri, ofera.” – William A. Ward.