În afara cursurilor pe care le susținem constant, suntem mândri să participăm la proiecte inovative, care vor să inspire oamenii și să-i ajute să-și împlinească potențialul.

Redesign Yourself by Băneasa Shopping City

Un proiect deosebit prin care 10 oameni obișnuiți, selectați dintre clienții Mall-ului Băneasa, și-au schimbat stilul de viață și au făcut un pas mai departe către cea mai bună versiune a lor.

Timp de 10 săptămâni, aceștia au trecut prin cursuri de încredere în sine și leadership personal, susținute de SELFTRUST Academy, dar și de styling, fitness și nutriție. Toți cei 10 au avut curajul de a se descoperi și a se reinventa.

Campania a primit și recunoaștere internațională.

„Who’s King in Public Speaking?” în mediul corporate

Un concurs cu un concept unic în România, construit după formatul „Vocea României”, prin care angajații din companii, antrenaţi de echipa SELFTRUST Academy, se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker.

Până acum, am organizat acest eveniment intern în companii precum Flanco sau HP, iar schimbarea a fost rapidă și durabilă: de la 0 experienţă în discurs public la lideri care cuceresc scena şi captivează audienţa!

„Happy în 3 minute” – un proiect în parteneriat cu Magic FM

Atunci când prietenii noștri de la Magic FM ne-au propus să realizăm o pastilă motivațională în mai multe episoade pentru pagina lor de Facebook, am spus „Da!” imediat.

O inițiativă creată cu scopul de a motiva oamenii, de a le aduce zâmbetul pe buze și de a-i ajuta să se organizeze mai bine, să aibă mai multă încredere în ei și să investească în dezvoltarea lor personală.