+5.000 de cursanţi SELFTRUST Academy
| +25 de companii ne-au ales
| +100 de cursuri open livrate

14 Adevăruri Dure în Public Speaking și Vânzări

Un eveniment cu informație de calitate despre greșelile de evitat într-un discurs și potențialele soluții pentru un speech memorabil.

Astfel, devii conștient de lucrurile pe care să le lași deoparte atunci când urci pe scenă, iar asta te va face mai încrezător în propriile abilități de a performa că speaker și îți va câștiga timp valoros.

 

14 Adevăruri despre Vânzări și Time Management

Un eveniment care îți aduce tehnici de vânzare adaptate la România anului 2016, pe care să le poți aplica imediat în jobul tău de zi cu zi, dar și tehnici de organizare și planificare a activităților astfel încât să ai la final de zi un To Do List bifat 100%.

 

Who`s King in Public Speaking?

Un eveniment-concurs cu un concept unic în România. „Who`s King in Public Speaking?” este o competiție în premieră, în care 14 manageri de top, antreprenori și profesioniști din diverse industrii, antrenați de echipa SELFTRUST Academy se duelează pentru marele trofeu: cel mai bun speaker!

 

Decalogul Bucuriei

Prin „Decalogul Bucuriei” ne propunem să-ți arătăm cât de mult te poate îmbogăți la nivel personal decizia de a vorbi în public a trăi. E adevărat, se pot întâmpla și multe lucruri neprevăzute și dificile, însă ce primești la schimb, de la cunoaștere la dezvoltare personală și depășirea limitelor, la trăirea de pe scenă este neprețuit.

Vei pleca de la eveniment cu un mindset potrivit unui alergător de cursă lungă în public speaking viață, care știe cum să privească atât momentele pozitive, cât și pe cele provocatoare.

 

Redesign Your Self Trust

Un eveniment despre încredere în sine și motivație de cursă lungă. Vei descoperi cum îți poți dezvolta încrederea în tine, prin instrumente specifice, dar și metode pentru a-ți găsi și păstra motivația pe care să le folosești oricând ai nevoie.

 

Despre Charismă, Vânzări și alte cunoștințe

Este un eveniment în care vei învăța care sunt „așii din mânecă” pe care un bun vânzător îi are la îndemână.

Vorbim despre tehnici concrete de vânzare, dar și despre charismă și cunoștințe, vorbim despre branding personal și despre networking, cu exemple concrete și idei pe care să le poți folosi chiar de mâine.